"UNION EXPEDITIE"

Partenerul tău de încredere!

  • slider
  • slider
  • slider
  • slider
hide

Scrisoare de colaborare!

Compania  «UNION EXPEDITIE»  (Republica Moldova) vă invită la cooperare în domeniul traficului feroviar internaţional. Noi oferim o gamă completă de servicii legate de expediere şi de vămuire a mărfurilor de tranzit prin Moldova, de asemenea prestăm servicii de expediţie a mărfutilor de export / import în/ din Republica Moldova şi ţările CSI.


     Suntem interesaţi în stabilirea unor relaţii de colaborare pe termen lung și reciproc avantajoase. Avînd suficientă experienţă în expediere de mărfuri, personal cu înaltă calificare, parteneri - cele mai mari case de expediţie şi operatori din ţările CSI şi Baltice, o abordare individuală a fiecărui client, o bază tehnico-informaţională dezvoltată garantăm clienţilor noştri identificarea traseelor optimale şi a celor mai mici tarife de transport pe teritoriul Moldovei, Ucrainei, Russiei, Poloniei, Kazahstanului și a altor țări CSI şi Baltice.


În speranţa unei colaborări fructuase, nu ezitaţi să ne contactaţi sau să expediaţi cereri de ofertă la adresa: office@unionexpeditie.md
 

Creare Cotatie Vagoane

Denumirea organizatiei
Persoana de contact*
Tel./Fax*
E-mail*
Denumirea marfii*
Cod NHM*
Statia de plecare*
Statia de destinatie*
Tipul vagonului*
Afiliere vagoane*
Data planificata a transportului
Masa netto a incarcaturii pe vagon*
Numarul de vagoane planificate
Teritoriile care urmeaza a fi platite*
Date suplimentare
footer button